مهمترین کاربرد سازه چادری چیست؟

مهمترین کاربرد سازه چادری چیست؟

سازه چادری نمایانگر اتحاد عالی بین هنر و علم مهندسی است. آنها نشان می دهند ساختارهای فضایی از شخصیت خاصی برخوردار هستند. شکل آنها خمیده اما مرتب است و جزئیات آنها نسبت به سازه های سنتی کاملاً از بین رفته یا بطور قابل توجهی کاهش پیدا کرده است. چنین ساختارهای مکانی، از نظر وزن و تجسم بصری، بسیار سبک هستند.
از زمانی که سایه ها روی سازه چادری مقاوم ظاهر می شوند، شکل آنها به طور قابل توجهی جذاب تر می شود به طوری که بازی نور و سایه ها روی یک سطح خمیده تأثیر چشمگیری می گذارد و با سطح بینایی انسان ها به نوعی بازی می کند. به نظر می رسد شکل سازه های چادری بزرگترین مزیت آنها از نظر زیبایی شناختی باشد.
سازه چادری در ابتدایی ترین شکل خود از ابتدای تاریخ تا کنون مورد استفاده انسان ها قرار گرفته است. تحقیقات نشان می دهد که نخستین چادرها از حدود ۰۰۰/۲۰ سال قبل از میلاد مسیح استفاده می شدند اما نه به شکل کنونی بلکه به واسطه چوب . پوست حیوانات شکار شده.
اما امروزه با پیشرفت علم و فناوری و افزایش کاربرد های سازه چادری از آنها استفاده بیشتری می شود. عملکرد اصلی آنها، محافظت مردم در برابر هرگونه شرایط جوی نامناسب است. سازه های چادری مدرن معمولاً با توجه به اندازه، میزان پیچیدگی، فرم و مواد ساختاری با چادرهای معمولی متفاوت هستند، اما هدف آنها یکی است یعنی محافظت از مردم در برابر خورشید، باران، باد و ... است.
همانطوری که می دانید سازه های چادری علاوه بر عملکرد شکل ظاهری خود را نیز از چادرهای معمولی دوران باستان به ارث برده اند. یکی از بهترین ویژگی های چنین سازه هایی، امکان ساخت سریع و نیز وزن سبک آن هاست که این امکان را فراهم می آورد تا به راحتی آنها را به مکان های دیگری جابجا کرد.
طرح سازه چادری مدرن برای اولین بار در سال ۱۸۹۶ توسط مهندس روسی ولادیمیر شوخوف طراحی و به کار گرفته شدند. وی توانست در همان سال ها دو سالن را با یک سیستم سازه کششی، برای نمایشگاه صنعتی و هنری AllR در نیژنی نووگورود روسیه طراحی کند.

انواع تجهیزات سازه چادری؟
برای ساختن سازه چادری مدرن نیاز به تجهیزات پیشرفته ای نمی باشد، و شما با کمترین مصالح قادر هستید چنین سازه ای را طراحی و تولید کنید، و این امر یکی از ویژگی های مهم این نوع سازه تلقی می شود. از مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای ساخت سازه های چادری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- کابل های کششی فلزی و یا طناب های سیمی
۲- میله های تنشی
۳- پارچه سازه چادری
۴- غلاف پارچه ی کابل
۵- پلیت کابل حائل
۶- چرخ دستی
۷- اتصالات انتهایی کابل
۸- ریسمان لبه
۹- فک گوشه
۱۰- پلیت گوشه
۱۱- صفحات گوشواره ای
۱۲- اتصالات حلقه ای
۱۳- اتصالات میل رزوه
۱۴- اتصالات پرسی
مهمترین عضو سازه چادری، پوشش غشایی و پایه های نگهدارنده هستند. معمولا برای پوشش غشایی از پارچه های مقاوم PVC و یا پارچه های برزنتی استفاده می کنند، آنها در برابر کشش، باران های شدید، طوفان، برف و آفتاب مقاومت خوبی دارند. همچنین نسبت به سایر پارچه ها قیمت مناسب و مقرون به صرفه ای دارند و همه جا یافت می شوند.
پایه های نگهدارنده نیز معمولا از جنس فلز و یا آلیاژ آلومینیوم انتخاب می شوند تا فشار وارده را به خوبی تحمل کرده و به زمین منتقل کنند. همچنین در برابر زنگ زدگی و ضربه نیز مقاوم هستند. مقاومت سازه چادری در مقایسه با سازه های سنتی بیشتر است.

بهترین جنس سازه چادری؟
بهترین جنس برای ساخت سازه چادری، پارچه و فلزات انعطاف پذیر است. آنها مزیت های فراوانی دارند و به راحتی می توان از آنها در هر نوع کاربری استفاده کرد. از کاربری های عمومی گرفته مانند، مراکز تفریحی، سایبان های عمومی شهر، دستوران ها، کافه ها، ایستگاه های اتوبوس، راه آهن و مترو تا سایبان های مورد استفاده در حیاط، ویلاها، باغ ها و ... .
استفاده از آلیاژ آلومینیوم و فلز و همچنین پارچه، این امکان را برای سازه چادری فراهم می کند تا آنها را به هر فرمی که مورد نیاز است طراحی و تولید کنیم. آنها را می توانید به هر سمتی که دوست دارید خم کنید. از دیگر ویژگی های آنها می توان به سبک بودن، قابل باز و بسته شدن، قابلیت جابجایی ، مقاوم بودن، استحکام زیاد و ... اشاره کرد.

زمینه های فعالیت

طراحی و دوخت روکش کالاهای صنعتی و آزمایشگاهی، پارچه برزنت، سازه های بادی و تفریحی ورزشی، سازه های پارچه ای و کششی، پوشش های سیلو، پوشش های استخر آب، تجهیزات مسافرتی، کاور لیفتراک، چادر ماشین و ترانزیتی و …

آدرس ما

کرج، جاده ملارد، ایستگاه منظریه، روبروی شهرداری منطقه ۱۰، پلاک ۱۰
[email protected]

تلفن: 02633119 - 02636609320
فکس: 02636639298
همراه: 09124049871
واتس اپ:  09924500600 
واتس اپ:  09024049871

ساعات کاری

ساعات کار دنیای چادر از شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 تا 18  می باشد

جمعه ها تعطیل است

Back To Top
© 2024 DonyayeChador. All Rights Reserved. Design by MehdiEdalat