مجری سازه های کششی در ایران بیشتر دفاتر فنی مهندسی، شرکت های ساختمانی و معماری و همچنین پیمانکاران با تجربه و دارای مجوز می باشند. این مراکز قادر هستند سازه شما را در سریع ترین زمان ممکن توسط نیروهای مجرب و متخصص طراحی و پیاده سازی کنند.
مجری سازه های کششی، پارچه ها و فویل های ترکیبی، که برای مصارف معماری و ساخت سازه کششی مورد استفاده قرار می گیرد را با توجه به عملکرد و کاربردهای فعلی آنها از بازار تهیه و آنها را به مکان مورد نظر انتقال می دهد تا عملیات ساخت و ساز شروع شود. البته ناگفته نماند که برخی از سازه ای کششی به صورت پیش ساخته در مراکزی همچون کارخانه و یا کارگاه های پیشرفته و مخصوص، طراحی و تولید می شود و فقط تنها عملیات مونتاژ بر روی آن انجام می شود.
سازه های کششی پیش ساخته از نظر ایمنی نسبت به سازه های کششی ساخته شده در محل پروژه خطای کمتری دارند و از ضریب اطمینان بالاتری برخوردار هستند. برای اینکه مجری سازه های کششی، پیش ساخته در کارخانه مهندسان با تجربه و حرفه ای و همچنین دستگاه های مدرن هستند که نسبت به هر گونه خطای کاری حساس هستند.
در بخش اول طراحی و ساخت سازه های کششی همانطوری که گفته شد، مجری سازه های کششی با توجه به نوع سازه شروع به آماده سازی محل نصب سازه می کنند تا روند کار برای نصب اتصالات پیش ساخته آماده شود. سپس به کمک ماشین آلات پیشرفته ستون های عمودی برای انتقال بار به زمین در محل مورد نظر به واسطه جوش و یا پیچ محکم می شوند و بعد از این مرحله کابل های نگهدارنده و کششی در محل خود نصب می شود تا پوشش محافظ پارچه ای روی آن قرار گیرد.
مناسب ترین روش برای اجرای سازه های کششی؟
بهترین و ارزان ترین روش برای اجرای سازه های کششی پیش ساخته، کمک گرفتن از مجری سازه های کششی و افراد متخصص در این زمینه است. مجری این کار با داشتن دانش و تخصص لازم می تواند سازه شما را در کمترین زمان ممکن و با کیفیت و مقاومت بالا بسازد. برای اینکار شما می توانید به صورت فیزیکی و یا اینترنتی به این مراکز مراجعه نمایید تا ضمن دریافت مشاوره برای انعقاد قرارداد نیز اقدام کنید.
مجری سازه های کششی بعد از انعقاد قرارداد. موظف است طبق قرارداد پروژه را آغاز و در تاریخ تعیین شده آن را تحویل کارفرما دهد. برای اطمینان از اجرای صحیح پروژه هنگام ساخت آن، معمولا نحوه اجرای کار همواره زیر نظر شخصی به نام ناظر پروژه قرار می گیرد تا از اشتباهات و ایرادات احتمالی جلوگیری شود.
طراحان و مهندسان این صنعت همواره تاکید می کنند، برای ساخت سازه های کششی از پیمانکار یا همان مجری سازه های کششی حرفه ای و متخصص و همچنین از مصالح درجه یک استفاده کنید تا از نحوه اجرای صحیح پروژه اطمینان حاصل کنید. برای مثال استفاده از پارچه های روکش شده و فویل های درجه یک در این کار بسیار حائز اهمیت است زیرا؛ این پوشش نقش مهمی در مقاومت در برابر ترک خوردگی خم، مقاومت مکانیکی، محافظت از اثرات هوا، انتقال نور و محافظت در برابر آتش دارد. علاوه بر این، در ایجاد یک سطح صاف، کاهش سطح آلودگی احتمالی، و بهبود ارزش های زیبایی نیز کمک فراوانی می کند.
سازه های کششی ویلا چه نوع سازه ای است؟
این نوع سازه جزو سازه های بسیار زیبا و مشتری پسند است که بیشتر در مناطق ساحلی کشورمان اجرا می شود. با مسافرت به این مناطق شما می توانید انواع مختلفی از آن را ببینید که از فرم های چند ضلعی الهام گرفته شده تا فرم های ساده و تک بعدی. سازه های کششی ویلا نیز مانند سایر سازهای مشابه توسط مجری سازه های کششی اجرا می شود.
سازه های کششی بزرگ، اهداف مختلفی را برای کارفرمایان ارائه می دهند، از رویدادهای مهم ورزشی در استادیوم های بزرگ و پرظرفیت جهان گرفته تا برنامه های کاربردی صنعتی. البته همه سازه های کششی یکسان نیستند. بسیاری از افراد یک سازه کششی را می بینند و آن را "چادر" می نامند. معلوم است ، تمام سازه های کششی چادر نیستند. در حقیقت، تفاوت های اساسی بین انواع سازه های کششی وجود دارد که کاربرد هر کدام متفاوت است.