مقایسه قیمت سازه های پارچه ای با ساختمان های فلزی و چوبی

مقایسه قیمت سازه های پارچه ای با ساختمان های فلزی و چوبی

برای انتخاب این که سازه ای مقاوم در برابر آفتاب و باران و برف در تراس یا بالکن منزل خود بسازیم یا از سازه های پارچه ای برای سقف دار کردن بالکن منزل خود استفاده کنیم یا اینکه جهت ساخت پارکینگ برای خودروی خود در حیات منزل مان از سازه های فلزی و چوبی استفاده کنیم یا از سازه های جدید پارچه ای، لازم است مقایسه قیمت سازه های پارچه ای با ساختمان های فلزی و چوبی را انجام دهیم.

مقایسه قیمت برای صاحبان کسب و کار

مقایسه قیمت سازه های پارچه ای با ساختمان های فلزی و چوبی همچنین به برخی مشاغل تجاری مانند رستوران ها و کافه ها کمک می کند که بتوانند راحت تر تصمیم بگیرند که برای مسقف کردن فضای باز جلوی رستوران خود آیا از مصالح فلزی و بتنی سنگین یا چوبی استفاده کنند و یا از سازه های مدرن پارچه ای و سبک؟

در شروع کار مقایسه قیمت سازه های پارچه ای با ساختمان های فلزی و چوبی با متریال ساخت چوب شروع می کنیم. طبق آمار لیست قیمت مهر 1400 ، قیمت هر متر مکعب چوب راش ایرانی از 10 الی 12 میلیون تومان تا چوب چنار که قیمت هر مترمکعب آن بین 5 تا 8 میلیون تومان بوده است و حالا این اعداد را ضرب کنید در طول و عرض یک تراس به 4 متری به عرض 2 متر که حدود 8 متر مربع مساحت دارد.

این در حالی است که قیمت هر متر پارچه برزنت که متریال اصلی ساخت و ساز در سازه های پارچه ای است، در حدود متری 18000تومان است.

حالا اگر به این عدد قیمت یراق آلات و بازویی و سایر اتصالات مورد استفاده در یک سازه پارچه ای را اضافه کنید، در نهایت ماکزیمم به رقم 255.000 تومان برای هر متر مربع سایبان برقی خواهیم رسید

در حالی که  می دانید سایبان برقی اتوماتیک است و به طور برقی باز و بسته می شود نه به شکل یک سقف چوبی کاملاً یکنواخت که هیچ تغییری در شیب و وضعیت باز و بسته کردن آن نمی توانید بدهید. قدر مسلم رقم 40.000.000 تومان در مقایسه با 2.040.000تومان چیزی در حدود 20 برابر است و این اختلاف قیمت رقم بسیار قابل توجهی است.

در صورتی که می دانید این متریال چوب بسیار ارزانتر از متریال فلز یا بتن است که با آن است سازه های قدیمی را می ساختند.

مطالب پیشنهادی دنیای چادر: سازه های پارچه ای از سلامت گوسفندان محافظت می کند

مقایسه قیمت برای صاحبان کسب و کار

قیمت سازه پارچه ای نسبت به ساختمان های فلزی از جنس آلومینیوم

حالا همین سقف سایبان بالکن به طول 4 متر و عرض 2 متر را اگر در نظر بگیریم با آلومینیوم که قیمت هر کیلوگرم آن در حدود 70.000تومان است و هر متر مربع سقف کاذب آلومینیومی در حدود 80.000تومان قیمت دارد که برای بالکن مورد نظر چیزی در حدود 6.400.000 تومان برآورد می شود.

در حالی که قیمت هر متر سقف کاذب از جنس کناف یا تایل گچی از 140.000تومان تا 160.000تومان تخمین زده شده است.

که البته این قیمت سقف کلاً گچی نیست بلکه قیمت سقف کاذب از جنس کناف است که روکش گچی دارد و به هیچ وجه نمی تواند در برابر باران و رطوبت و برف هیچ استحکامی داشته باشد. البته می دانید که این سازه های گچی اصلاً مناسب نمای بیرونی نیستند و فقط مخصوص نماهای داخلی ساختمان هستند و از هرگونه باد و باران و عوامل شدید جوی در امنیت کامل قرار دارند.

همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله ساخت سازه های نمادین با سازه پارچه ای رانیز مطالعه کنید.

 

 

🔥 برای بازدید از محصولات دیگر بر روی لینک های زیر کلیک کنید. 🔥 



🔗پارچه کانتینری                       🔗پارچه ترانزینی                          🔗سازه کششی

 

قیمت سازه پارچه ای نسبت ساختمان های قدیمی

بر اساس آماری که در سایت های خبری بازار مسکن داده شده قیمت ساخت هر متر مربع واحد مسکونی در سال 1400در شهر تهران به روایت پیمانکاران بساز و بفروش های تهرانی چیزی در حدود 8 تا 10میلیون تومان است . در مثال فرضی بالکن 4 متری به عرض 2 متر که مساحت سقف در می آید 8 متر مربع، ساخت سقف با آجر و بتن و ماسه و سیمان و کل مصالح سخت قدیمی به طور حدودی به صورت زیر بر آورد می شود:

حداقل قیمت ساخت سقف از جنس مصالح سخت ساختمانی قدیمی:

 8.000.000 تومان *8 متر مربع مساحت سطح سقف بالکن فرضی =64.000.000 تومان

حداکثر قیمت ساخت سقف با مصالح ساختمانی قدیمی:

10.000.000تومان قیمت ساخت سازه *8 متر مربع مساحت سطح سقف بالکن فرضی=80.000.000تومان

این قیمت میانگین 70.000.000تومانی را با قیمت ساخت سازه پارچه ای با همان ابعاد به ارزش  حدودی 2.000.000تومان مقایسه کنید. چیزی در حدود 35 برابر است.

یعنی قیمت ساخت یک سقف از مصالح سخت قدیمی حدود 70 برابر بیشتر از ساخت یک سقف پارچه ای است. حالا بماند زمان ساخت طولانی سازه های سخت قدیمی و ریخت و پاش هایی که در منزل چندین روز ایجاد می شود برای ساخت سازه های اجری و گچی و سیمانی و هزینه های تمیز کاری بعد بنایی که خود دردسر های خاص خود را دارد.

در حالی که پس از نصب و اجرای یک سازه پارچه ای شاید فقط لازم باشد شما کف آن فضا را یک جاروی ساده کنید. در پایان مقایسه کنید با هزینه های تعمیر و نگهداری سازه های بنایی شده قدیمی با هزینه تعمیرات و نگهداری سازه های پارچه ای که تقریباً صفر است.

قیمت سازه پارچه ای نسبت ساختمان های قدیمی

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم شما را تا حدودی مقایسه قیمت سازه پارچه ای با ساختمان های فلزی و چوبی را برای شما شرح دهیم تا بتوانید در نهایت انتخاب مناسبی داشته باشید.

در صورت نیاز، شما می توانید با کارشناسان و مشاوران با تجربه ما در دنیای چادر ارتباط برقرار کنید و سوالات خود را در این حوزه از آن ها بپرسید.

زمینه های فعالیت

طراحی و دوخت روکش کالاهای صنعتی و آزمایشگاهی، پارچه برزنت، سازه های بادی و تفریحی ورزشی، سازه های پارچه ای و کششی، پوشش های سیلو، پوشش های استخر آب، تجهیزات مسافرتی، کاور لیفتراک، چادر ماشین و ترانزیتی و …

آدرس ما

کرج، جاده ملارد، ایستگاه منظریه، روبروی شهرداری منطقه ۱۰، پلاک ۱۰
[email protected]

تلفن: 02633119 - 02636609320
فکس: 02636639298
همراه: 09124049871واتس اپ:  09924500600 
واتس اپ:  09024049871

ساعات کاری

ساعات کار دنیای چادر از شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 تا 18  می باشد

جمعه ها تعطیل است

Back To Top
© 2024 DonyayeChador. All Rights Reserved. Design by MehdiEdalat