نوع پارچه مناسب برای سازه کششی

نوع پارچه مناسب برای سازه کششی

نوع پارچه مناسب برای سازه کششی نقش مهمی در کیفیت و قیمت آن دارد. پارچه های کششی به پارچه هایی گفته می شود که با کمک یک ستون یا چهارچوب بنا شده و پلیمری غیر قابل نفوذ هستند.

سازه های کششی که یکی از انواع آن، سایبان ها می باشد در زیبایی و تزئین شهر موثر هستند. سازه های کششی با یک پوشش غشایی و پایه (ستون) بنا می شوند. شما با هر مساحتی که داشته باشید می توانید از این سازه ها استفاده کنید.

مزایایی که این سازه ها دارند شامل مواردی چون: قابلیت نور پردازی، سرعت اجرای بالا، قابلیت نصب آسان، قابلیت تمیز کردن ، مقاومت در برابر گرد و غبار و باد، کنترل دمای هوا و ... می شود. با تمام این ویژگی ها میزان تقاضا برای بیشترین استفاده نیز موجب شده است تا تقریبا در همه جای شهر این سازه ها به چشم بخورد.

سازه های چادری یا به عبارتی سازه کششی عمری طولانی نیز دارند. به طور متوسط 20 سال و بیشتر تا 40-50 سال عمر این سازه های چادری است. بنابراین می توان گفت که برای استفاده مناسب ترین هستند زیرا علاوه بر این که در استفاده مصالح بهینه عمل  می کنند در هزینه های گزاف برای تغییر و ترمیم نیز پیشگیری می کنند.

 

 

پارچه مناسب برای سازه کششی

پارچه سازه کششی در انواع مختلفی تولید می شوند که هر یک از آن ها بنابر محلی که قرار است نصب شوند قابلیت های ویژه خود را دارند. فروشگاه دنیای چادر، فروشگاهی در این زمینه است که بهترین و با کیفیت ترین نوع پارچه مناسب برای سازه کششی را ارائه می دهد. حتی در صورتی که ابهام نیز داشته باشید می توانید با در نظر گرفتن محیط و مساحت از متخصص فروشگاه راهنمایی های لازم را کسب کنید تا دچار اشتباهی نشوید.

به طور کلی نوع پارچه مناسب برای سازه کششی انواع مختلفی دارد. در ادامه این مطلب انواع پارچه های کششی را ذکر و مشخصات هریک را بیان کرده ایم.

  • پی وی سی : این پارچه جزو محبوب ترین و پرکاربرد ترین ها در سرتاسر دنیا شناخته می شود. پی وی سی اختصارا پلی وینیل کلراید نامیده می شود که برای استفاده در سازه چادری از سال 1960 وارد صنعت بازار شده است. پی وی سی با رنگ های متنوعی که دارد بهترین و مقرون به صرفه ترین پارچه به حساب می آید. اما موادی که در این پارچه به کار برده شده اند برای محیط زیست بسیار مضر هستند.
  • پارچه PTFE : روکش PTFE ( پلی تری فلورو اتیلن) برای سازه های کششی دائمی بیشترین استفاده را دارد. این پارچه قابلیت بازگردانی به طبیت را دارد و به راحتی دچار آسیب نمی شود. حسن استفاده از این پارچه مقاومت بالای آن در برابر عوامل آتش زای است.کشش فوق العاده ای که این پارچه دارد عمر طولانی آن را سبب شده است. این پارچه به رنگ کرم است و در مقابل تابش نور آفتاب به رنگ سفید تبدیل می شود.
  • روکش ETFE ( اتیلن تترا فلورو اتیلن): این روکش نیز بیشتر برای سازه های دائمی به کار برده می شود و قابلیت جایگزینی برای شیشه را دارد. از مزایایی که این روکش دارد می توان به قوی بودن برای نماسازی ساختمان اشاره کرد. اما از طرفی دیگر باید گفت که قیمت بالایی دارد زیرا مواد ترکیبی آن متورم شده بوده و بسیار کم تولید می شود.

 

 

  • نایلون RIP STOP : این نوع پارچه بیشتر برای چادرهایی استفاده می شود که حین کمپ کاربرد دارند. این پارچه ها سنگین هستند و انتخاب خوبی برای سایر محیط ها نیستند.
  • کامپوزیت پلی استر : این پارچه نیز بسیار با کیفیت است و بیشتر برای مناطق مرطوب گزینه ای خوبی می باشد زیرا از لحاظ طبیعی خاصیت ضدآب دارد.
  • پلی استر با روکش پی وی سی: پارچه پی وی سی کلا برای ساخت سازه های کششی بسیار مقرون به صرفه است. حال پلی استر با روکش پی وی سی نیز جزو کاربردی ترین ها محسوب می شود و برای هر محیطی قابل نصب است. حتی اگر آن محیط دارای حرارات زیاد یا بارش فراوان باشد.

پس تا اینجای مطلب دانستیم که نوع پارچه مناسب برای سازه کششی بسیار نقش مهمی را برای اجرایی شدن در هر محیط بازی می کند. متاسفانه خرید و فروش پارچه نیز از دست سودجویان در امان نمانده است. فروشگاه دنیای چادر مرکزی معتبر برای خرید و فروش سازه های کششی است. این مرکز مفتخر است که خوش قیمت ترین و با کیفیت ترین پارچه ها را به مصرف کننده ارائه می دهد.

مزایای استفاده از پارچه سازه کششی

  • قابلیت تمیزکاری آسان
  • ایمن بودن در برابر اشعه مضر ماورا بنفش
  • نصب و اجرای راحت
  • مقاوم در برابر گرد و غبار
  • طول عمر بالا
  • قابلیت نور پردازی
  • وزن پایین
  • استحکام بالا
  • زیبایی ظاهری با تنوع رنگی
  • کنترل دمای هوا

پیشنهاد برای مطالعه:

آیا پارچه برزنت قیمت بالایی دارد؟

 

 

خصوصیات پارچه سازه کششی مناسب

به نظر شما پارچه برزنت سازه کششی باید دارای چه خصوصیاتی باشد تا بهترین باشد؟ در ادامه نیز به پاسخ این سوال پرداخته ایم.

  • پارچه سازه باید در برابر تابش آفتاب مقاوم باشد تا سریعا دچار پوسیدگی نشود.
  • پارچه سازه کششی باید خاصیت ضد آب داشته باشد تا با خیال راحت در فضای باز بتوان آن را بنا کرد.
  • این پارچه باید منعطف باشد تا بتوان به راحتی آن را کشید و به شکل های مختلف آن را برپا کرد.
  • پارچه مذکور باید در مقابل وزش باد و گرد و غبار مقاومت بالایی داشته باشد.
  • پارچه سازه های کششی باید دارای مواد نسوز باشد تا به طور مثال در برابر افزایش و کاهش ناگهانی دما مقاوم باشد.
کاربرد پارچه سازه کششی

سازه های کششی بیشترین کاربرد را در معماری امروزه دارند. مهم ترین کاربرد و بیشترین استفاده از سازه های کششی در آمفی تئاتر ها، آلاچیق ها، سایه بان و ورودی پارکینگ ها، غرفه ها و ... می باشد.

شما می توانید با انتخاب نوع پارچه مناسب برای سازه کششی در هر یک از محل های فوق، سازه خود را به مرحله اجرا درآورید.

زمینه های فعالیت

طراحی و دوخت روکش کالاهای صنعتی و آزمایشگاهی، پارچه برزنت، سازه های بادی و تفریحی ورزشی، سازه های پارچه ای و کششی، پوشش های سیلو، پوشش های استخر آب، تجهیزات مسافرتی، کاور لیفتراک، چادر ماشین و ترانزیتی و …

آدرس ما

کرج، جاده ملارد، ایستگاه منظریه، روبروی شهرداری منطقه ۱۰، پلاک ۱۰
[email protected]

تلفن: 02633119 - 02636609320
فکس: 02636639298
همراه: 09124049871واتس اپ:  09924500600 
واتس اپ:  09024049871

ساعات کاری

ساعات کار دنیای چادر از شنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 تا 18  می باشد

جمعه ها تعطیل است

Back To Top
© 2024 DonyayeChador. All Rights Reserved. Design by MehdiEdalat