یکی از مهم ترین مسائل در اجرای سازه ها نحوه ی دوخت سازه کششی می باشد که در این مقاله ان را به طور کلی با یکدیگر بررسی می کنیم تا بدانیم این سازه های مقاوم چگونه ساخته می شوند.
روش های دوخت سازه کششی
همانطور که می دانید سازه های کششی بسیار متنوع و گوناگون می باشند و این گوناگونی باعث شده تا روش های متفاوتی برای دوخت آنها انجام پذیرد تا از انها در اکثر مکان ها برای زیبایی دکوراسیون و دیگر موارد مانند شرایط آب و هوایی استفاده شود.
دوخت این پارچه ها باید به گونه ای باشد که بسیار مقاوم بوده و در حین نصب و اجرا کشش را در کل پارچه تقسیم کند. در ادامه روش های دوخت این پارچه ها را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.
دوخت پارچه سازه کششی با چرخ خیاطی
این روش برای پارچه هایی که ضد آب نیستند مناسب می باشد. برای مثال دوخت پارچه برزنت با این روش امکان پذیر نیست و باعث خرابی این پارچه می باشد. این روش دوخت برای انواع ساره کششی کوچک که معمولا برای فضاهای داخلی به کار برده می شوند مناسب است زیرا برای دوخت سازه های کششی بزرگتر از روش های دیگری استفاده می کنند.
پارچه هایی که با این روش ساخته می شوند مقاومت کمتری در برابر اشعه یو وی و هم چنین شرایط جوی دارند. علاوه بر آن این روش برای محیط هایی که از سازه کششی در برابر شرایط جوی، رطوبت، باکتری و... استفاده می کنند مناسب نمی باشد. برای مثال اگر از سازه کششی برای ورودی ویلای خود استفاده می کنید این روش بسیار مناسب است.
استفاده از چسب برای دوخت سازه کششی
در بعضی مواقع از چسب های سیلیکونی برای دوخت سازه های کششی استفاده می کنند. این روش دوخت استحکام زیادی ندارد بنابراین از سازه هایی که با این روش ساخته می شوند در نماهای داخلی خانه ها استفاده می شود.
برای آشنایی بیشتر با پارچه های سازه کششی که برای دوخت آن مورد استفاده قرار می گیرند مطلب نوع پارچه مناسب برای سازه کششی را مطالعه نمایید.
🔥 برای بازدید از محصولات دیگر بر روی لینک های زیر کلیک کنید. 🔥
🔗پارچه کانتینری 🔗پارچه ترانزینی 🔗سازه کششی
روش جوش سازه کششی
این روش دوخت سازه کششی را می توان گفت مطمعن ترین روش است زیرا در این روش انواع سازه کششی به کمک جوش فرکانس مغناطیسی به یکدیگر متصل می شوند بنابراین از استحکام بالایی برخوردار هستند.
در این روش نمی توان تمامی پارچه ها را برای دوخت سازه کششی به کار برد زیرا در این قسمت برای بالا بردن استحکام پارچه برای جوش دادن یک نوار اضافی رو آنها قرار می دهند. در واقع این نوار با قرار گرفتن بر روی درز های پارچه مقاومت کششی یکسانی را در طول پارچه ایجاد می کند.
سازه های کششی که در این روش ساخته می شوند مقاومت بسیار بالایی دارند بنابراین از انها در فضاهای باز و مکان های عمومی مانند بوستان ها، رستوران ها و... استفاده می شود.
مزایای دانستن نحوه ی دوخت سازه کششی
با دانستن این مورد که سازه های کششی با چه روشی دوخته شده اند و کدام روش دوام پارچه را بیشتر می کند باعث می شود تا با توجه به نیاز خود و در هنگام خرید سازه کششی از فروشنده بخواهیم تا به ما بگوید این سازه کششی با چهروشی دوخته شده است تا بتوانیم خرید بهتری را تجربه کنیم.
پیشنهاد برای مطالعه:
خرید سازه کششی
در خرید سازه کششی دقت فرمایید تا آنها را از فروشگاه های معتبر و افراد متخصص در فروش سازه کششی خریداری کنید تا بتوانند به شما بگویند هر کدام از سازه های کششی با کدام روش دوخته شده است و به دست شما رسیده یا از چه پارچه ای برای دوخت آن استفاده شده است.
همچنین در هنگام خرید سازه کششی به این مورد نیز توجه فرمایید که پارچه سازه کششی که می خواهید آن را خریداری کنید ضد آب و ضد حریق باشید تا علاوه بر اینکه بتوانید از آن در تمامی فصول استفاده کنید، امنیت شما را برای همیشه فراهم کنند.
این سازه های کششی علاوه بر تامین امنیت مزایای دیگری نیز دارند و آن این است که سالیان زیادی در کنار شما می مانند زیرا انتخاب پارچه مقاوم در خرید سازه کششی در برابر نور خورشید رنگ خود را از دست نمی دهد بنابراین نیاز نیست نگران از بین رفتن جلوه ی ظاهری و زیبایی آن باشید.
سخن پایانی
همانطور که گفته شد سعی کنید سازه های کششی را از تولید کننده و فروشندگان معتبر انها خریداری کنید. فروشگاه دنیای چادر تولید کنندهانواع سازه کششی، سازه چادری، سازه پارچه ای و... تمامی محصولات خود را با ضمانت به مشتریان ارائه می دهد تا نگران خرید خود نباشند.
کیفیت در فروشگاه دنیای چادر حرف اول را می زند و همین امر موجب کسب رضایت 100 درصدی مشتریان شده است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیش تر با فروشگاه دنیای چادر تماس بگیرید و از راهنمایی کارشناسان بهره مند شوید.